Onze Raad van Elf heeft nog 2 vacatures!

Een update van het stukje over de Raad, er is namelijk nogal wat veranderd bij onze Raad! En gelukkig, alleen maar positief nieuws.

Zochten we voorheen nog een Opperschenker, die ons niet laat verdrogen, dat is reeds in goede handen van Andy. Jammer genoeg voor ons, drinkt hij meer dan ons, we moeten er dan ook vaak snel bij zijn, om überhaupt zelf wat te krijgen van het dienblad. Maar goed, wie zijn wij om daar iets van te zeggen, nietwaar.

Verder waren we voorheen ook op zoek naar de invulling van onze vacatures, dat is er nu nog maar één. Maar het blijft er één, dus wie durft of wellicht wie mag? En kijk maar uit, aanmelden is vaak ook meteen erbij horen!

En eigenlijk is dat niet eens zo'n straf. Naast de drankjes van Andy doen we natuurlijk nog veel meer dingen samen, zeker nu Prins Berend aan de macht is. En dat kostte hem en zijn hofhouding dan ook gelijk een geheel verzorgde BBQ (of een rondje, maar die keus was snel gemaakt....)

Vergaderen, ja ook dat doen wij. Iedere 6 weken worden we door een raadslid ietwat verplicht uitgenodigd en deze verzorgt dan de welbekende hapjes en drankjes. Gelukkig worden de kosten gedeeld door de hele Raad, dus dat valt zeker mee. Diverse punten worden besproken en ja hoor, soms moet het even op het randje, maar we worden het altijd eens. De komende activiteiten worden doorgenomen en waar mogelijk organiseren we er zelf één. Het Rad van Avontuur op de nieuwjaarsreceptie was er weer zo één.

Tot zover een indruk van de Raad van dit seizoen, we denken zelfs, dat er maar weinige zo zijn als wij. En dat is maar goed ook. Komend carnaval zijn we overigens te bewonderen in gloednieuwe kielen, speciaal gemaakt voor deze Raad alleen.

Hoe zo, zijn we bijzonder? Zeker wel!