De dansgardes van ZVZ, dat is dolle pret!

Sinds het begin van dit seizoen hebben de meiden weer flink geoefend met de nieuwe dans, het is zo langzamerhand een gewoonte geworden om elk seizoen een nieuwe dans te oefenen. Maar het leukste is natuurlijk, dat er nieuwe meiden bij gekomen zijn. Trainster Cindy is er maar druk mee, vele nieuwe pasjes worden er dan ook geleerd en dat is niet altijd even makkelijk.

De jongste garde heet de Madeliefjes, het zijn maar liefst vier jonge meiden die er ontzettend veel plezier in hebben. En dat is natuurlijk het belangrijkste. Quinty, Kaylee, Nikita, Louisa en Venicia zijn er elke week om de danspasjes te leren, dat valt soms niet mee. Gelukkig mogen ze ook geregeld een spelletje doen en dan weer oefenen.

De volgende dansgarde is de ZVZ-girls, dat zijn al weer wat oudere meiden, maar ook hier zijn er nieuwe meiden bijgekomen. Leuk om te zien, dat ze het goed met elkaar kunnen vinden, het worden al echte vriendengroepjes zo. Romy,  Puck weten inmiddels wat een kozak is en ook hoe moeilijk het soms wel niet is. Al horen we regelmatig, dat er thuis ook geoefend word. Zo leuk vinden de meiden het al. En natuurlijk komen er soms vriendinnetjes kijken, dat kan natuurlijk. Want wie weet vinden zij het ook wel leuk om te dansen?

Ook de Prinsengarde heeft de dans weer onder de knie, in de nieuwe pakjes is het een genot om te zien. Kimberley en Amanda oefenen ook elke week en dat is niets nieuws. Maar zij doen het zonder trainster, dus dat is extra knap natuurlijk.

Elke dinsdag tussen 1800 en 1930 uur wordt er getraind in de zaal van Ugchelens Belang, en dat gaat er soms flink hevig aan toe. Cindy heeft de boel lekker onder controle en dat is te merken.

Dus als je wilt, kom gerust eens kijken, de deur staat altijd open, bij contact staan verdere gegevens als er nog vragen zijn. We weten altijd een antwoord, op de activiteitenlijst staan onze plannen voor de komende periode, deze worden vrijwel wekelijks uitgebreid. Elke maand doen we in ieder geval een activiteit naast de Carnaval, zo blijven we lekker met elkaar bezig.